Bel voor verkoop +34 681 645 919
+34 865 528 149

stuur ons een email

Vastgoed
Geavanceerde zoektocht

Onroerend goed

Hier vindt u het complete portfolio van alle onroerende goederen die Brilliant Real Estate u biedt. Van villa's, appartementen, finca`s of hoge kwaliteit nieuwbouw villa's tot commercieel onroerend goed, waaronder hotels, restauranten, bars, agrarische en industriële objecten in Moraira, Altea, Calpe, Denia, Jávea, Marbella, Ibiza, Mallorca, Barcelona.

Kijk er eens naar en aarzel niet om contact met ons op te nemen als er iets bij zit waar uw oog op valt.

21 Gevonden

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-6549419

Stijlvol modern project. Onze suggestie voor de distributie van dit project is een grote open woonkamer op een gelijkvloerse verdieping, bestaande uit een grote keuken, ruime zit- en eethoek met bezoekersbadkamer. Hier zijn nog twee slaapkamers en een royale...

320.000€
M2 161 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-3758730

Aantrekkelijk nieuwbouwproject. Deze moderne woning heeft een gelijkvloers ontwerp. De voorgestelde verdeling zou bestaan uit een grote open woonkamer met een grote keuken en een ontbijtbar, die leidt naar de ruime eetkamer en lounge, vanwaar u toegang heeft tot...

330.000€
M2 177 m2 Slaapkamers 3 badkamers 3

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-2450434

Ultra modern ontwerp Project. . Dit ontwerp wordt op twee verdiepingen gebouwd. Op de begane grond lay-out is alles open plan bestaande uit keuken, woon-en eetkamer, elk van hen met royale ruimte, ook op dit niveau is er een gastentoilet en een tweepersoons...

370.000€
M2 172 m2 Slaapkamers 3 badkamers 3

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-6051624

Prachtig modern ontwerp project van nieuwbouw. Een perfecte harmonie van contrasterende materialen en kleuren maken deze mediterrane van deze ene verdieping naar huis. Een ideale verdeling met open keuken, eetkamer en een woonkamer met het slaapgedeelte bestaande...

379.000€
M2 208 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-7689687

Ultra modern nieuwbouwproject. Deze woning combineert het buitenleven met het binnengedeelte. De living en eetkamer zijn open met gedeeltelijk aparte keuken en ontbijtruimte en vanuit deze ruimtes kijkt u uit op het grote zwembadterras. De begane grond heeft een...

392.000€
M2 190 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

21 Gevonden

Nieuwbouw Huizen te koop in Moraira

10 Nuttige tips om te overwegen wanneer het kopen van Onroerend goed in Costa Blanca Noord

Hoewel de gedachte van het gaan om te wonen in Spanje zeer dicht bij een gouden strand kan aanspreken, vooral tijdens het bijzonder grijze dagen in uw eigen land, er is veel te hebben om na te denken over wanneer u besluit om die sprong te leven in een ander land te maken.

Evenals alle normale dingen die je hebt te maken met een verhuizing binnen je eigen land, is er ook de taal, munt en een heel ander juridisch systeem te kampen met. Daarbij komt het feit dat de dingen zal het langer duren om uit te zoeken - alsof dit soort dingen is niet al een beetje een uitgesponnen proces in de normale gang van zaken!

Door het volgen 10 tips die u zullen ervoor zorgen dat je niet echt iets belangrijks mist.

1. Juridisch Advies.

De Spaanse conveyancing systeem is heel anders is dan in andere landen, dus het is raadzaam om een advocaat met deskundige kennis van de Spaanse onroerend goed systeem te gebruiken. Zij moeten in staat zijn om u geven hun inschrijvingsnummer bij de lokale 'Colegio de Abogados "(de plaatselijke advocaten vereniging).

2. Nota eenvoudig.

Alle woningen moeten nu een 'Nota Simple' (kadastraal uittreksel) en een certificaat van de energie-efficiëntie voordat ze te koop kunnen worden aangeboden. De nota eenvoudige lijsten een aantal fundamentele informatie, zodat u kunt controleren of er geen schulden of een gerechtelijke procedure aanhangig is, en dat de geregistreerde eigenaar van het pand zijn in feite de verkopers.

3. Kadastrale register.

Zorg ervoor dat het pand is een juridisch gebouwd en heeft alle de juiste machtigingen, en is genoteerd aan de kadastrale registratie. De kadastrale certificaat is erg handig, omdat het u de exacte grootte van het perceel zal geven en laten zien waar de grenzen liggen.

4. informatie krijgen over de jaarlijkse kosten.

Zoek uit dat de kadastrale waarde van het onroerend goed, die dan zal je helpen om erachter te komen wat de aanschafbelasting en de jaarlijkse 'IBI' (zoals gemeentelijke belastingen) wetsvoorstel zal zijn.

5. Zorg ervoor dat de accommodatie heeft geen openstaande bedragen.

Je moet een ontvangstbewijs krijgen om te bewijzen dat alle rekeningen van nutsbedrijven, met inbegrip van de 'IBI' hebben tot betaald-to-date door de huidige eigenaar, voordat je koopt.

6. Wees voorzichtig als u een land op te bouwen kopen.

Het is een goed idee om te controleren of er geen recht van overpad of gebouw beperkingen op het land u wenst te kopen, die gemakkelijk bij de plaatselijke gemeentehuis kan worden gecontroleerd.

7. Property Survey.

De meeste mensen doen dit niet bij het kopen in Spanje, maar is het verstandig om een woning inspectie heeft uitgevoerd, net zoals u zou doen als u het kopen in het Verenigd Koninkrijk.

8. Vergeet om dit te controleren of u nieuwbouw woningen te kopen.

Als u het kopen van een nieuwe woning, waarvan er velen nog onverkochte vanaf 2007, zal je een 'license van de eerste bewoning certificaat ", uitgegeven door het stadhuis nodig.

9. Haal alles schriftelijk.

We krijgen altijd aanbiedingen en overeenkomsten schriftelijk alvorens in te stemmen om door te gaan, en altijd aandringen op een papieren ontvangstbewijs voor geld je hebt betaald.

10. Krijg een testament in Spanje.

Last but not least, krijgt een testament in Spanje, zodat als er iets met je gebeurt, het erfrecht in Spanje niet in de weg van uw wensen te krijgen.

Laat Brilliant Real Estate u helpen met uw aankoop van onroerend goed in Spanje.

Brilliant Real Estate is een Spaans-Nederlands Real Estate Agency met kantoren in Moraira Spanje-Costa Blanca, Gorssel in Nederland en Sebastopol in Rusland.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van luxe woningen in het prachtige gebied van de Costa Blanca Noord. We zullen voor u te vinden uw perfecte huis of commerciële investeringen. We nemen de tijd om onze uw behoeften te begrijpen, maakt niet uit hoe divers, vóór de introductie ervan in de beste eigenschappen om hun eisen te voldoen.

Neem een kijkje op onze complete portfolio bestaat uit luxe Resale en Nieuwbouw woningen in zoveel plaatsen langs de Spaanse kust, zoals Moraira, Jávea en Benissa, Marbella of Calpe.

Neem contact met ons als u een eigenschap die uw aandacht trekt zien. U kunt ons bellen, stuur ons een e-mail of het vullen van de vorm van deze website.