Bel voor verkoop +34 681 645 919
+34 865 528 149

stuur ons een email

Vastgoed
Geavanceerde zoektocht

Onroerend goed

Hier vindt u het complete portfolio van alle onroerende goederen die Brilliant Real Estate u biedt. Van villa's, appartementen, finca`s of hoge kwaliteit nieuwbouw villa's tot commercieel onroerend goed, waaronder hotels, restauranten, bars, agrarische en industriële objecten in Moraira, Altea, Calpe, Denia, Jávea, Marbella, Ibiza, Mallorca, Barcelona.

Kijk er eens naar en aarzel niet om contact met ons op te nemen als er iets bij zit waar uw oog op valt.

1 Gevonden

Appartement · Verkoop

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. GR-3336713

Een prachtig appartement direct toegang tot alle lokale voorzieningen en stranden van Moraira. Het is op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via de trap of lift. Er is een inkomhal, dubbele deuren leiden in het grote, heldere lounge/eethoek. Dit leidt tot...

190.000€
M2 109 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

1 Gevonden

Makelaars in Moraira Costa Blanca Noord

7 denkt om rekening te houden bij het kopen van een bestaande woning

Bij aankoop van een bestaande woning, is het belangrijk om een aantal aspecten die mogelijke problemen voor u in de toekomst te voorkomen overwegen. In dit artikel geven we 7 tips.

Een van de belangrijkste beslissingen die toen hebben we besloten om vastgoed te kopen in Spanje is of het nieuw is of een wederverkoop. Er is een breed scala aan bestaande woning aan de Costa Blanca Noord, en als er iets is dat de aandacht van deze eigenschappen vangt, is het ongetwijfeld zijn prijs. In dit artikel zullen we een overzicht van zeven aspecten te overwegen wanneer u op zoek bent naar een koopwoning kopen.

1. Controleer de toestand van het pand.

Wanneer we kijken naar een bestaande woning, zorg je kijkt grondig naar alle aspecten van het huis met inbegrip van de externe afwerking, de interne afwerking, om te zien of er sprake is van schade die zou kunnen worden casued door scheuren of vochtig.

Controle van de elektrische werk, de ramen open en goed sluiten en andere details zijn belangrijk bij het maken van een beslissing over het kopen van een woning. Zorg ervoor dat de afmetingen van de kamers en leefruimte overeen met de beschrijving je hebt gekregen. Ook is i fan uitbreiding is toegevoegd aan de woning of een hervormingen, dan zorgen voor het papierwerk is beschikbaar om te worden gecontroleerd.

2. Vraag de buren.

Na een korte babbel met de buren kan soms een onschatbare oefening. Soms is een eigenschap is te goedkoop voor een reden dat misschien zullen er een aantal extra geld moest worden besteed aan het onroerend goed of er is een probleem met het. Deze informatie moet worden bekend zijn voordat het te laat is.

3. Ga naar het Kadaster.

Het is essentieel om het Kadaster benaderen om vitale gegevens over de eigendom en de mogelijke kosten / schulden die kan worden gekoppeld aan de woning te verkrijgen. Een Nota Eenvoudig is het document dat al deze informatie verschaft. De Nota Simple kan vele verrassingen die de moeite waard te weten voordat je koopt het pand zijn bevatten. Dit is iets wat je kunt doen of uw advocaat kan helpen met.

4. Spreek met de Vereniging van Eigenaren.

U moet controleren of de eigenaar van het pand is het betalen van zijn gemeenschap fee's en up to date is, anders zou de schulden op je beweegt als een koper. Nogmaals, zal uw advocaat in staat zijn om te helpen bij het controleren van dit voorafgaand aan de voltooiing.

5. Controleer de informatie over de jaarlijkse betalingen binnen het stadhuis.

Elk jaar huiseigenaren aan een jaarlijkse belasting genaamd SUMA of IBI betalen. Als u op zoek bent naar een koopwoning dan kopen wat je nodig hebt om te controleren of deze belasting is betaald. U kunt deze informatie in het stadhuis te verkrijgen of vraag de verkoper voor de ontvangst van de laatste betaling. Vanuit juridisch aspect, zal uw advocaat ook in staat zijn om dit te controleren.

6. Indien nodig een hypotheek, controleert u kunt verkrijgen men voorafgaand aan het kopen van een woning.

Als u de financiering nodig om u te helpen met de aankoop, voordat u een betaling te maken, zorg ervoor dat de bank heeft pre-ingestemd met de hypotheek aanvraag. Hierdoor wordt onnodig lijden te voorkomen als u de woning die u leuk vindt en dan kan de hypotheek niet.

7. Begrijp de financiële kosten van het kopen van een woning in Spanje.

Wanneer u een bestaande woning koopt, moet je betaalt een reeks van belastingen en fee's graag de prijs van het pand, die IVA (BTW), Notaris fee's, Kadaster fee's bevat en u tevens de kadastrale waarde. Duidelijk inzicht in de extra juridische kosten voordat u een borg te betalen op een eigendom kan weer op te slaan onnodige problemen vooruit.

Briljante Real Estate, Makelaars in Moraira.

Ons internationaal team is bereid om u te helpen voorkomen voorkomende obstakels, spanningen en risico's van de aankoop van onroerend goed proces. We gaan onze klanten in het Engels, Nederlands, Russisch, Spaans, Frans en Duits verstrekken van een op maat en persoonlijke service.

Wij kunnen u helpen een selectie van villa's en exclusieve woningen die voldoen aan uw hoge eisen voor het bedrijfsleven, vrije tijd en familie levensstijl shortlist. Wij beheren bezichtigingen en adviseren op het proces van uw woning de aankoop van begin tot aan de voltooiing.