Bel voor verkoop +34 681 645 919
+34 865 528 149

stuur ons een email

Vastgoed
Geavanceerde zoektocht

Onroerend goed

Hier vindt u het complete portfolio van alle onroerende goederen die Brilliant Real Estate u biedt. Van villa's, appartementen, finca`s of hoge kwaliteit nieuwbouw villa's tot commercieel onroerend goed, waaronder hotels, restauranten, bars, agrarische en industriële objecten in Moraira, Altea, Calpe, Denia, Jávea, Marbella, Ibiza, Mallorca, Barcelona.

Kijk er eens naar en aarzel niet om contact met ons op te nemen als er iets bij zit waar uw oog op valt.

21 Gevonden

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-6549419

Stijlvol modern project. Onze suggestie voor de distributie van dit project is een grote open woonkamer op een gelijkvloerse verdieping, bestaande uit een grote keuken, ruime zit- en eethoek met bezoekersbadkamer. Hier zijn nog twee slaapkamers en een royale...

320.000€
M2 161 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-3758730

Aantrekkelijk nieuwbouwproject. Deze moderne woning heeft een gelijkvloers ontwerp. De voorgestelde verdeling zou bestaan uit een grote open woonkamer met een grote keuken en een ontbijtbar, die leidt naar de ruime eetkamer en lounge, vanwaar u toegang heeft tot...

330.000€
M2 177 m2 Slaapkamers 3 badkamers 3

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-2450434

Ultra modern ontwerp Project. . Dit ontwerp wordt op twee verdiepingen gebouwd. Op de begane grond lay-out is alles open plan bestaande uit keuken, woon-en eetkamer, elk van hen met royale ruimte, ook op dit niveau is er een gastentoilet en een tweepersoons...

370.000€
M2 172 m2 Slaapkamers 3 badkamers 3

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-6051624

Prachtig modern ontwerp project van nieuwbouw. Een perfecte harmonie van contrasterende materialen en kleuren maken deze mediterrane van deze ene verdieping naar huis. Een ideale verdeling met open keuken, eetkamer en een woonkamer met het slaapgedeelte bestaande...

379.000€
M2 208 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

Villa · Nieuwbouw

Moraira (Moraira · Alicante)

Ref. PB-7689687

Ultra modern nieuwbouwproject. Deze woning combineert het buitenleven met het binnengedeelte. De living en eetkamer zijn open met gedeeltelijk aparte keuken en ontbijtruimte en vanuit deze ruimtes kijkt u uit op het grote zwembadterras. De begane grond heeft een...

392.000€
M2 190 m2 Slaapkamers 3 badkamers 2

21 Gevonden

Luxe woningen te koop in Moraira Costa Blanca Noord

10 redenen om een nieuw te bouwen woning te kopen als u het zich kan veroorloven

Wanneer het denken over de eigendom van onze dromen in de Middellandse Zee, een van de meest voorkomende beslissingen is of er een nieuwe of bestaande woning te kiezen. In dit artikel vatten we 10 voordelen over de nieuwe aankoop van nieuwbouw woning.

Er zijn vele factoren die een rol spelen bij het kiezen van een woning zijn we geïnteresseerd in het kopen. Tegenover onderwerpen van economische tot distributie via de geografische locatie en nog veel meer. Een gloednieuw huis is het ideale scenario, maar we weten dat het niet altijd mogelijk.

In Brilliant Real Estate geven wij u 10 redenen waarom het de moeite waard het kopen van een nieuw te bouwen woning als u het zich kan veroorloven.

1. Distributie die onze behoeften past.

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, dat de verdeling van een huis dat niet is gebouwd op basis van onze voorkeuren past ons perfect. Alleen als we de mogelijkheid hebben om het distributiemodel kunnen we het te bereiken. Promotions plan is iets dat soms kan worden gedaan, zodat het aanpassen van de ruimte is bijna een perfecte optie.

2. Hoge kwaliteit van de afwerking.

Andere verkiezingen zijn meestal niet dezelfde als die die wij hebben gedaan. Ieder mens is anders en de keuken die u wenst niet te kijken als een iemand anders een keer gedacht. Hetzelfde geldt voor de vloer, de kleur van de muren, deuren, enz. Vaak zijn de kosten van het kopen van een huis increses, want we willen het verbouwen om te vertrekken naar onze smaak.

3. nieuwbouw woningen worden gerechtvaardigd.

Toen hebben we gekozen voor een nieuw gebouwde huis hebben we de garantie niet alleen van de promotor, maar ook uit het materiaal fabrikanten zelf. Dek, gevelbekleding, vloeren, ramen, enz. Alles heeft een aflossingsvrije periode in het geval van tweedehands woningen, slechts mogelijk bezig met een algemene renovatie.

4. Energiebesparing.

Technologieën, materialen en isolatie systemen ontwikkelen zich snel. Elk jaar worden deze onderzocht en nieuwere systemen komen op zijn plaats het veranderen van het concept dat we hadden. Wat tien jaar geleden was de steunpilaar technologie die nu wordt beschouwd als achterhaald. De nieuwere, dus efficiënter betekent meer energiebesparing.

5. Lagere onderhoudskosten.

Het comfort van een huis hangt niet alleen af van de warmte en comfort, komt ook in het niveau van de interventie die routinematig moeten worden uitgevoerd op het. Het komt steeds vaker te kiezen voor opties die geen onderhoud nodig hebben of op zijn minst een minimum aan onderhoud. In die zin vooruitgang wordt ook steeds meer merkbaar naar meer langlevende materialen die geen ingreep nodig hebben, zodat de nieuwere uw huis is, hoe minder onderhoud het nodig hebt.

6. Meer comfort en luchtkwaliteit.

Naast de isolatie en zuiver energiebesparing, een aspect dat sterk verbetert elk jaar in de lucht filtersystemen. Een technologische doorbraak die hand in hand gaat met efficiency en maakt een huis meer comfortabel en schoon passief.

7. De meest moderne technologie en architectuur.

Change afwerkingen en isolatie in de oude woningbouw kan haalbaar zijn en niet overdreven daarvan schieten de aankoopprijs. Nu, krijg dubbele hoogten, het veranderen van deuren en kasten en kijk voor grote ruimtes die vandaag protagonisten van een huis zelf, dat een investering die het dubbele van de aankoopprijs van de woning bereikt kunnen zijn.

8. Nieuwe ontwikkelingen bevinden zich op meer moderne wijken.

Bij het kopen van een ouder huis is het gebruikelijk om een paar kleine verouderde faciliteiten en diensten toegankelijk voor bewoners, van winkels tot scholen. In plaats daarvan, wanneer er een nieuwe behuizing faciliteit wordt gebouwd kan en moet de laatste generatie.

En de ligging van het land waar het zal bouwen in veel gevallen wordt de bijgewerkte diensten. Dit is beïnvloed innovatie is ook gegeven in studies van de leefbaarheid van de stedelijke gebieden, in toenemende mate invloed op nieuwe stadsplanning dankzij de heroverweging die heeft moeten maken in de afgelopen jaren.

9. Meer veiligheid.

De waarheid is dat de bouwmaterialen worden steeds gezonder en meer respect voor mens en milieu. In feite steeds hen die geroepen zijn ecologische betrokkenheid die zowel in haar productieproces en in het dagelijks gebruik, niet de planeet niet schaden.

Ook in de andere gevoel van veiligheid is indrukwekkende vooruitgang geboekt in domotica systemen en alarmen versterking en bescherming van de huizenprijzen in de afgelopen jaren. Gezien het feit dat de uitvoering van de grond af zijn invloed in het budget heeft gezien. Vooral tegen de mogelijkheid om te 'beveiligen' een huis al gebouwd.

10. Om te beginnen met het leven in een gloednieuw huis is onbetaalbaar.

Als we verhuizen naar een bestaande woning is soms moeilijk om te leven op wat anderen opgevat als het huis van hun dromen. In ons droomhuis daarentegen, alles is gedaan als we dromen, zoals we hadden verwacht. En dat gevoel van de eerste stap op een huis, de eerste die een huis een thuis te maken is onbeschrijfelijk.

Briljante Real Estate, allerlei luxe onroerend goed in Moraira en de Costa Blanca Noord.

Brilliant Real Estate is gevestigd in 3 verschillende landen om je te helpen vanaf het begin van het proces van het kopen van een woning in Spanje. Onze catalogus omvat alle soorten van luxe villa's langs de Costa Blanca Noord en toplocaties in Spanje. Onze panden zijn gevestigd in steden zoals Moraira, Jávea en Benissa, Altea of Calpe, onder anderen.

Neem een kijkje op onze catalogus en aarzel niet om ons te contacteren indien u een eigenschap die uw aandacht te trekken te vinden.